Kinderen die geestelijk achter lopen

Ouders waarvan de kinderen achter lopen, merken dit gelijk bji de geboorte of snel daarna. Kinderen kunnen moeilijk eten, gaan later kruipen, zitten en lopen. Hoe ga je daar mee om en wat is verstandig.

Zie ook de Home page

Zet je kind gelijk op een sbo school of probeer je eerst nog de gewone basisschool. En als je alles gehad hebt hoe gaat het dan verder, moet je kind begleid/beschermd wonen en hoe gaat het dan met vriendjes en vriendinnetjes. Hoe ga je daar mee om

Deel je ervaaring via mijn reakties. Wil je persoonlijke begeleiding van een Coach stuur dan een prive bericht. Stuur deze naar vrouwenpraat3@gmail.com

2 gedachten over “Kinderen die geestelijk achter lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *