Alle Foto’s Koninklijkhuis Staatsbezoek Australië

Koningspaar brengt staatsbezoek aan Australie, dag 3
2016-11-02 03:34:08 CANBERRA – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens een ceremonieel welkom door en gesprek met gouverneur-generaal Cosgrove op de derde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. ANP POOL ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN
sydene-dag-2
Sydney, 2 november 2016:
King Willem-Alexander and Queen Maxima State Visit Australia day
King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands attend the meeting of the dutch community at the Chrystal Palace in Luna Park in Sydney, Australia, 3 November 2016. The Dutch King and Queen are in Australia for an 5 day state visit. Photo: Patrick van Katwijk
sydney-dag-3-1
3-11-2016 SYDNEY King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands visit the University of Sydney, Australia, 3 November 2016. During their visit the royal couple talk with Dutch and Australian Students and two dutch professor about studying in both countries. The Dutch King and Queen are in Australia for an 5 day state visit. COPYRIGHT ROBIN UTRECHT staatsbezoek van koning willem alexander en koningin maxima aan australie Bezoek aan University of Sydney i.k.v. Australisch – Nederlandse samenwerking op gebied van onderwijs locatie: University of Sydney
sydney-dag-3-2
Sydney 3 november: Koning Willem Alexander en Koningin Maxima ontmoeten Australische studenten die in Nederland studeerden en met Nederlandse studenten die momenteel in Australië studeren
Koningspaar brengt staatsbezoek aan Australie
2016-11-03 05:16:42 SYDNEY – Koning Willem-Alexander tijdens zijn speech tijdens het bezoek aan de Cockatoo Island op de vierde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN
sydney-dag-3-4
3-11-2016 SYDNEY speech of King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands sail to Cockatoo Island in Sydney, Australia, 3 November 2016. The royal couple depart from the Man O’War Steps Wharf. At the Island the King and the Queen pose for a group picture with the dutch trade mission. They also attend the Foodbytes Award ceremony and see three displays of innovative concepts of farm-to-fork. The Dutch King and Queen are in Australia for an 5 day state visit. COPYRIGHT ROBIN UTRECHT staatsbezoek van koning willem alexander en koningin maxima aan australie Ontvangst Nederlandse Gemeenschap locatie: Luna Park, Chrystal Palace toespraak met hoed
Koningspaar brengt staatsbezoek aan Australie
2016-11-03 05:00:02 SYDNEY – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens het bezoek aan de Cockatoo Island op de vierde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN
Koningspaar brengt staatsbezoek aan Australie, dag 5
2016-11-04 00:59:52 BRISBANE – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens een gesprek met gouverneur Paul de Jersey van Queensland op de laatste dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN
cube
4-11-2016 Brisbane – King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands visit the Queensland University of Technology for an water seminar at the Cube in Brisbane, Australia, 4 November 2016. Chancellor Fairfax of the University and Premier of Queensland Anastacia Palaszczuk welcome host the visit. During the visit the King and the Queen launch the Smart Urban Water Management Tool and meet students about Australia-Netherlands Water Challenge 2017. The Dutch King and Queen are in Australia for an 5 day state visit. COPYRIGHT ROBIN UTRECHT staatsbezoek van koning willem alexander en koningin maxima aan australie Water seminar bij The Cube locatie: Queensland University of Technology universiteit
sydney-dag-4-4
4-11-2016 Brisbane – King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands during the boat excursion about water management at the Brisbane River in Brisbane, Australia, 4 November 2016. The Dutch King and Queen are in Australia for an 5 day state visit. COPYRIGHT ROBIN UTRECHT staatsbezoek van koning willem alexander en koningin maxima aan australie Bootexcursie watermanagement Aankomst van de Koning en Koningin bij Lamington Drive. Begroeting door de heer G. Quirk, burgemeester Brisbane, tevens gastheer. Verplaatsing naar de ferry terminal. boottocht hoed
Koningspaar brengt staatsbezoek aan Australie, dag 5
2016-11-04 02:50:01 BRISBANE – Koning Willem-Alexander en koningin Maxima bezoeken de Queensland Art Gallery, Australische en Aboriginalkunst op de laatste dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN VAN LONKHUIJSEN

Zie ook Home Page

3 gedachten over “Alle Foto’s Koninklijkhuis Staatsbezoek Australië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *