Staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. Dag 2 alle foto’s in beeld

cranberra
8th Nov, 2016. Their Majesties King Willem-Alexander and Queen Maxima of the Netherlands visit Elvis the Kiwi at Willowbank Wildlife Reserve, Christchurch, New Zealand. Photo by Mark Coote.
King Willem-Alexander and Queen Maxima State Visit New Zealand d
Ngai Tuhu Marae Daarna was er aandacht voor de cultuur en de economische prestaties van de oorspronkelijke bevolking van Nieuw-Zeeland, de Maori. De Koning en Koningin bezochten het gemeenschapshuis (marae) en het economisch hoofdkantoor van de Ngai Tahu Iwi, de grootste Maori stam op het Zuidereiland. De stam bedrijft duurzame en innovatieve landbouw waarbij het welzijn van de gemeenschap en de natuur centraal staan.

Zie ook Verkiezingen VS

King Willem-Alexander and Queen Maxima State Visit New Zealand d
Aardbeving 2011 Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezochten de stad Christchurch. Het bezoek stond in het teken van de gevolgen van de aardbeving in 2011, waarbij bijzondere aandacht was voor de wederopbouw en de herinrichting van de stad. In het Quake City Museum bekeken zij een expositie over de aardbeving. Het museum toont o.a. beeldmateriaal van de aardbeving en brokstukken van ingestorte gebouwen.
Koningspaar in Nieuw-Zeeland, dag 2
Bezoek museum Quake city
ontmoeting
Ontmoeting met Nederlanders

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *