Verkiezingen VS

Vandaag is de grote dag! Verkiezingen in de VS, is het Hillary of Donald? Ja ook ik heb me er wel even zorgen over gemaakt, want stel je voor dat Donald wint….een ongeleid projectiel die zomaar op de knop kan drukken. Wat ik zo gek vind is dat ik voor de verandering Zaterdag CNN opzette en wat zeiden ze daar : Hillary 47% versus 42%…en toen werd mij duidelijk dat het een gelopen koers is, en dat terwijl ik elke dag hoor over nek aan nek.

Zie ook: Koningspaar bezoekt Nieuw Zeeland

 Soms vraag je jezelf af of journalisten het echt niet snappen of dat journalisten manipuleren. In het eerste geval zijn ze “DOM VOLK” in het andere geval zijn ze “NAAR VOLK”. Hoe ’t ook is je moet zelf blijven nadenken, jammer want niet nadenken is lekker ontspannen. In elk geval werd ik maandag ochtend wakker in de gedachte van zal ik wel of niet wat doen op de beurs maandag want mij was al duidelijk wat de uitslag zou worden. Ik heb niks gedaan want ik ben A) een luie donder B) het was een drukke dag die zomaar voorbij ging.

 Maar voor mij is het duidelijk: dit was weer een stapje in de leerschool die ik doormaak; Misschien doe ik er volgende keer wel wat mee, laten we blij zijn dat Hillary heeft gewonnen. Ze is niet slim, maar wel intelligent en is een zeer geschikte kandidaat voor het presidentschap van de VS

Eén gedachte over “Verkiezingen VS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *