Staatsbezoek Woensdag 9 november. Laatste dag in Nieuw-Zeeland

Future of Food

De Koning en Koningin woonden daarna een deel van de economische conferentie ‘Future of Food’ bij. Nederlandse en Nieuw-Zeelandse kennisinstellingen en bedrijven ontmoeten elkaar tijdens dit eendaagse forum om de onderlinge samenwerking op het gebied van agri & food en tuinbouw te bevorderen.

food-forum
De Koning tijdens de economische conferentie Future of Food. Links: minister Henk Kamp (Economische Zaken).

Spirit of New Zealand

Het Koninklijk Paar bezocht ook het opleidingsschip Spirit of New Zealand. Tijdens een vijfdaagse zeiltocht waarbij ze gezamenlijk het schip besturen, leren jongeren in de leeftijd van 14-15 jaar competenties als samenwerken, communicatie en leiderschap.

spirit-of-new-zealand
9-11-2016 AUCKLAND – King Willem-Alexander and Queen Maxima of The Netherlands visit the Ship Spirit of New Zealand in Auckland, New Zealand, 9 November 2016. The Dutch King and Queen are in New Zealand for an 3 day state visit. COPYRIGHT ROBIN UTRECHT koning willem alexander en koningin maxima brengen een 3 daags staatsbezoek aan nieuw-zeeland nieuw zeeland Bezoek schip Spirit of New Zealand
speech-lunch-met-ondernemers
Toespraak tijdens de netwerklunch voor bedrijven uit Nederland en Nieuw-Zeeland.

 

Zie ook: Staatsbezoek aan Nieuw-Zeeland. Dag 2 alle foto’s in beeld

 

 

Eén gedachte over “Staatsbezoek Woensdag 9 november. Laatste dag in Nieuw-Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *