Gulden uit 1867 levert meer dan een ton op bij de veiling

Een zeldzame zilveren gulden uit 1867 is dinsdagmiddag op een veiling afgehamerd op 104.550 euro. Met de opbrengst van ruim een ton is het oude record uit 2012 gebroken. Een anonieme koper betaalde in 2012 76.260 euro. 

 Helaas wilt de koper en de verkoper willen anoniem blijven.

 

Zie ook: 21 of 6% procent btw

Er zijn maar drie  zilveren guldens geslagen in 1867. Twee voor de wereldtentoonstelling in Parijs in 1867, een derde munt werd geleverd aan een Rotterdamse koffiehandelaar die het kleinood aan een Amerikaanse handelspartner schonk.

Heb je geld problemen zakelijk of  privé stuur dan een mail naar info@monkeycoach.nl. Als u vermeld dat u  via vrouwenpraat.livekomt ontvangt u de eerste 2 gesprekken gratis.  Zie ook de website www.monkeycoach.nl

3 gedachten over “Gulden uit 1867 levert meer dan een ton op bij de veiling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *