Teken van leven!

De vermiste meisjes Femke Lucas en Sam Bruijs die in Spanje zitten hebben gisteren gebeld met een Nederlandse vriendin. Dit is bevestigd door een woordvoerder van de familie.

Zie ook: Gulden uit 1867 levert meer dan een ton op bij de veiling

De politie en de familie (waarvan de vaders in Spanje zijn)zijn druk bezig met een onderzoek. De vaders hebben gisteren tot 3:00 uur ‘s nachts flyers uitgedeeld in Marbella. De meiden hebben een vliegtuig genomen naar de Spaanse badplaats en hebben vanaf dinsdag geen contact meer genomen met hun ouders. Gelukkig zijn er camera beelden die hun wel gezien hebben op het vliegveld en hebben ze geld gepind. We hopen op een goede afloop!

Eén gedachte over “Teken van leven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *