Je auto in 2017

Voor degenen die een leasecontract hebben en een auto die per 31-12 minder dan 60 maanden geregistreerd staat LET OP! Voor niet volledig electrische auto’s wordt de bijtelling na 1-1-17 liefst 22% . heb je op dit moment een auto onder lease met een lager bijtellingspercentage dan is het verstandig om je leasecontract te verlengen naar de maximale termijn van die 60 maanden. Vraag je adviseur of lease maatschappij naar de voorwaarden. Overigens geef ik als tip mee voor degenen die financieel vrij willen worden, parkeer de besparing vanwege de verlenging op je spaarrekening.

Zie ook: Gulden uit 1867 levert meer dan een ton op bij de veiling

Heb je geld problemen zakelijk of  privé stuur dan een mail naar info@monkeycoach.nl. Als u vermeld dat u  via vrouwenpraat.live komt ontvangt u de eerste 2 gesprekken gratis.  Zie ook de website www.monkeycoach.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *