Sam Bruijs en Femke Lucas zijn weer thuis

De 2 meisjes zijn weer thuis in Nederland. Na 4 dagen vermist te zijn geweest zijn ze nu ook herenigd met hun moeder en de familie. “De ouders zijn heel erg blij”, zegt Angelica van der Heijden, woordvoerder van de familie. Waarom ze weggegaan blijft tot nu toe een raadsel.

De  Portugese krant Correio da Manhã meld op basis van het politieverhoor. dat de verdachte zelf belde met de politie over Sam en Femke.

Zie ook:‘S werelds beste hotels, volgens de experts

Het verhaal blijkt te zijn dat die man de 2 meisjes Sam en Femke in Albufeira hebben te ontmoet en heeft daarna contact opgenomen met de politie. Die man is zaterdag samen met de meiden aangetroffen.  De man wordt ervan verdacht dat hij de meisjes heeft onttrokken aan het gezag van hun ouders.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *