Anorexia!

Weer volop in het nieuws naar aanleiding van de mooie docu op NPO bnn.

Emma is maar 18 jaar geworden. Eigenlijk weten we helemaal niet hoe om te gaan met anorexia. De kliniek in Portugal is een kliniek waarvan de hoofd ondernemer in Nederland zit en is opgericht door iemand die zelf anorexia heeft gehad.

Waar het volgens mij altijd fout gaat is dat iedereen maar op één hoop wordt gelegd en uiteindelijk gaat het niet om de genezing maar vaak om de centen. Uiteindelijk heeft ook dit bedrijf verdient aan haar. Toevallig ken ik dit bedrijf en heb zakelijk een negatieve ervaring met dit bedrijf gehad.

Uiteindelijk zijn we allemaal een individu en hebben we nog niet alle antwoorden om iedereen te genezen. Hoe tragisch het ook is! wat een vreselijk verhaal..

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *