Vriendin adopteert 4 kinderen van vriendin die de diagnose ALS kreeg.

De grootste angst voor elke moeder is wat doe je met je kinderen als je overleden bent. Normaal gesproken denk je daar wel eens aan, maar blijft het daarbij. Bij de Amerikaanse Sara Hanking (36) werd de ziekte ALS gediagnoseerd. Wat ga je dan doen.
Haar beste vriendin, die zelf moeder van 2 kinderen heeft had aangegeven om de vier kinderen van haar beste vriendin te adopteren.  Ze houdt van de kinderen van haar vriendin en kent ze al haar hele leven.  Daarbij had ze ook een goed inkomen.
De vriendinnen leerde elkaar kennen tijdens een kappersopleiding achttien jaar geleden. Sara had toen al een dochter van twee jaar volgens today. De kinderen die volgde en de moeders kwamen veel bij elkaar over de vloer.
Om alle 6 kinderen (4 van haar vriendin en 2 van haar zelf) een goed onderkomen te geven had ze een nieuw huis nodig. Ze hopen via een crowdfundingactie zoveel mogelijk geld op te halen als de kinderen van Sara bij haar intrekken.
Sara leeft nog en de kinderen wonen nog bij haar, maar natuurlijk super dat Missy al denkt aan de tijd als ze er niet meer is. Ze hebben in 11 dagen $ 9000,= opgehaald maar is er nog meer nodig. Ga snel naar  crowdfundingactie 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *