Burger King medewerker vond een achtergelaten baby in de badkamer

Een fastfood medewerker bij Burger King hoorde  een baby huilen wat vanuit de badkamer kwam. Een werknemer besloot te kijken en vond een klein baby’tje achter de gootsteen.Op 15 september 1986,  Katheryn Deprill's biologische moeder liep in een Burger King badkamer en verliet haar. De baby was slechts een paar uur oud.

Het was 15 september 1986, en Katheryn Deprill was een paar uur oud toen haar moeder had besloten om haar baby achter te laten in een fast food.

Op 12 jarige leeftijd moet ze een voor een project op school een stamboom maken, toen vertelde haar geadopteerde ouders dat ze  geadopteerd was.

27 jaar later wilde ze weleens weten waar ze vandaag kwam. Ze had echter nooit haar biologische moeder iets kwalijk genomen, hoewel ze wel altijd afgevraagd had wat er gebeurd was.

Ze zette op social media op 15 september 2014  een foto met een tekst:

Op zoek naar mijn biologische moeder. Ze baarde me 15 september 1986. Ze  had mij verlaten in de Burger King badkamer slechts een paar uur oud. Please help me haar te vinden door het delen van mijn bericht. Misschien zal ze dit zien. Dank je.”

Na slechts twee weken ging  Deprill’s biologische moeder Cathy Pochek, contact met haar opnemen.

En toen vertelde ze waarom ze dat gedaan had.

Toen ze 16 was, werd Pochek verkracht in het buitenland, toen ze met haar ouders reisde. Beschaamd over haar zwangerschap, verborg zij dit van haar ouders en iedereen die ze kende. Ze  beviel in het geheim in haar eigen slaapkamer en wist niet wat ze met haar baby moest doen. Toen dacht ze als ik het bij Burger King neerleg komt er vast wel iemand die het kindje ziet en meeneemt.

Ze heeft haar moeder nooit beoordeeld, maar ze vind het de moeite waard om mensen te overtuigen dat er soms geen uitweg is en dat je dingen anders doet dan dat het moet.  Dit was zeker voor haar de beste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *