Johnny de Mol 38 jaar

Hoe leuk is dat. Je moeder bedanken op je verjaardag. Goed gedaan mam! 38 jaar vol vreugde en liefde, dankjewel’, schrijft hij bij een foto van hem en zijn moeder. Daarop wordt de kleine Johnny geknuffeld door mama Willeke.
Hieperdepiep Hoera.. !  Johnny de Mol blaast 38 kaarsjes uit.

De presentator besteedde gisteren al aandacht aan zijn verjaardag. ‘Het mooiste cadeau dat je kunt geven aan mij is aardig zijn tegen iemand die het moeilijk heeft’, schreef hij toen als verjaardagswens.

Great job Mom, well done! 38 yrs of joy and love, thank you!! ❤🙏🏻😀🎉🍾🍀😘🌈 #birthday #greatful #cake #happy #thankful

great job Mom, well done! 38 yrs of joy and love, thank you!! ❤🙏🏻😀🎉🍾🍀😘🌈 #birthday #greatful #cake #happy #thankful

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *