Disney neemt sweaters van Minnie en Mickey Mouse terug.

Walt Disney heeft in januari sweatshirts teruggeroepen  vanwege verstikkingsgevaar. De terugroepactie omvat ongeveer 15.000  sweatshirts. De kiekjes op de hoofdjes kan loskomen, die vooral bij jonge kindren erstikkingsgevaar opleveren.

mickey-hoodie-sweatshirt-photo

Zie ook Tot de dood ons scheidt

minnie-hoodie-sweatshirt-photo

Deze shirts betreft Minnie en Mickey Mouse . De kledingstukken zijn van  katoen en polyester. Ze werden verkocht in vier maten: 6M, 12M, 18M en 24M. De maat werkt afgesdrukt aan de binnenkant bij de nek van shirts

img_1126-002

 

Consumenten moeten onmiddellijk deze shirts terug sturen naar Walt Disney. En het geld wordt gerouterneerd.

Zie ook www.disneyparks.com .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *