Een familielid stalkte onze zoon!

Een familielid van ons heeft mijn zoon meer dan 100 whappies, 50 mails,40 privé facebook berichten etc. in nog geen tijd van 3 maanden aan ons toen 14 jarige zoon gestuurd. Ons kind wist hier niet mee om te gaan.  Het maakte hem nerveus en wilde beleefd blijven, daarom antwoorde hij op die whappies.  Op elke whappie, welke hij op antwoorde, kreeg hij er 3 terug. Van wat  eten jullie, wat doe je nu ben je bang van vliegen etc…

Als ouder heb je dit niet door dat je kind van 14 hier nog niet mee kan omgaan en dat hij gestalkt werd . Ons verstandige zoon is naar zijn mentor gegaan en heeft de whappies laten lezen aan zijn mentor en vroeg zich af hoe hij hiermee moest omgaan, omdat hij er zenuwachtig van werd. Zijn mentor raadde hem aan om niet meer te reageren. Ons narcistische familielid kon hier niet mee omgaan en schreef meer whappies,  mails en privé facebook berichten naar ons kind. De berichten gingen over- waarom reageer je niet meer of mag dat niet meer van je moeder-. Op een gegeven moment heeft de mentor van onze zoon gebeld en had aangegeven wat er speelde tussen hem en ons familielid. De mentor gaf ons aan om een mail te sturen naar het familielid om te vragen of ze hier mee wilde stoppen. In plaats van dat doe ik werd dit familielid zo boos dat ze een mail heeft laten sturen door haar man dat het niet waar was en of ik de naam van zijn mentor wilde geven, zodat hij kon uitleggen dat het niet waar is wat onze zoon vertelde. En dat hij (een kind van 14) zijn vrouw willens en wetens zwart maakte.

Ondertussen hadden wij natuurlijk alle whappies, mails prive facebook berichten gelezen. De mail van deze familielid hebben we maar doorgestuurd naar de mentor van onze zoon, die aangaf niet te reageren. Die had met de psycholoog overlegd die ook een aantal gesprekken over dit onderwerp heeft gehad met onze zoon.

Het ergste van alles  is nog dat we zwart zijn gemaakt door deze familielid hoe slecht ik  was en dat ik verhalen rondvertelde die niet waar waren. Tot op de dag van vandaag ben ik hier erg verdrietig over, maar mijn moeder zegt altijd blijf bij jezelf en uiteindelijk komt de waarheid boven water. Kijk uit voor narcisten blijf uit hun buurt want bevredigen kan je ze niet.

En hou je kind in de gaten niet alleen hoe hij omgaat met sociaal media, maar ook anderen met hem

Ingezonden brief.

Heb je opmerkingen of heb je een coach nodig schrijf ons dan. Mijn mail adres is Vrouwenpraat3@gmail.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *