Verpleegster checkt koelkast van oudere man!

huisverpleegster Amanda Mary Perez heeft het hart op de juiste plaats. Toen een oudere patiënt in de Amerikaanse staat Pennsylvania aan haar vroeg om zijn koelkast proper te maken, deed ze een ontdekking die haar choqueerde. Het liet haar niet meer los. Amanda besloot om meteen in actie te komen.

Toen ze de deur opentrok, bleek de koelkast immers zo goed als leeg.Het was hartbrekend om vast te stellen dat hij amper iets had om te eten.

Ik koop me zo nu en dan eens iets wanneer ik voldoende geld heb”, zei de man die zich daar duidelijk voor schaamde.Amanda wist dat ze moest ingrijpen. Dit kon ze zo niet laten. Na haar shift zou ze niet gewoon naar huis rijden.

Ze maakte de koelkast schoon zoals hij had gevraagd en liep daarna kordaat het huis uit. Ze ging naar de supermarkt en kocht met haar eigen centjes een hele kar vol.foto van Amanda Mary Perez.Daarmee vulde ze de ijskast van de oudere man. Hij kreeg niet alleen een hele propere koelkast na het werk van Amanda, maar ook een hele volle.foto van Amanda Mary Perez.Ik heb me nog nooit zo ondankbaar gevoeld in mijn leven toen heb ik vandaag.. iemand me ooit verteld, het maakt niet uit wat je nu hebt, want als een mens zul je altijd de mentaliteit hebben dat het niet genoeg is en je meer nodig hebt of wil …… De laatste tijd ben ik zo van streek geweest omdat ik de materialen in het leven wilde. Nieuwe auto, huis, meer kleren en schoenen enz.. voor degenen van jullie die niet weten, ik ben een persoonlijk hulpje, (thuis verpleegkundige). Ik zorg voor mensen met alle soorten voorwaarden. Ik was bij mijn klanten thuis vanmorgen en een van de banen die hij me vroeg om te doen voor hem was zijn koelkast schoon. Ik heb het geopend en dit zag ik.. ik zag dit, ik draaide me snel om en vroeg hem wie hem voedsel koopt hij wees op zichzelf en keek naar beneden alsof hij zich schaamde. Hij zei ” ik koop eten als ik het geld heb riep ik. Ik heb nog nooit zo ‘ n lege koelkast gezien. Dank mijn heer. Plotseling realiseerde ik me hoe mijn behoeften zijn, en zijn wil zijn behoeften. Je moet natuurlijk eten om te leven. Ik heb zijn koelkast schoongemaakt en vertrok toen mijn dienst voorbij was, maar toen ik in mijn auto stapte, wist ik dat ik niet kon gaan. ik heb geen eten of een goed betaalde baan, dus heb ik mijn geld belasting gebruikt. Om z ‘ n koelkast zoveel mogelijk te vullen. Dit is geen post om op te merken dat dit een post is om je te laten zien dat er zoveel mensen zijn die het nog erger hebben dan wij. Ik opende mijn ogen en realiseerde me dat ik moet stoppen om zo boos te zijn over wat ik niet heb en te beginnen waarderen wat ik heb.
Een levensles die Amanda niet snel zou vergeten, net zoals vele mensen met haar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *