Wij doen mee! Stop geweld tegen homo’s.

Pechthold:  ,,We denken dat het heel normaal is in Nederland om gewoon te kunnen uiten wie je bent. Maar dat is het kennelijk nog steeds niet”, stelde Pechtold vast. De twee D66’ers vinden ,,het belangrijk dat we deze week laten zien dat het wel normaal is” en besloten daarom mee te doen met de actie #allemannenhandinhand die door presentatrice Barbara Barend op touw is gezet.

Belangenvereniging COC: ” heeft in een brief aan informateur Edith Schippers vroeg de aanpak van geweld tegen homo’s topprioriteit te maken.

Klaver:  ,,te belachelijk voor woorden” dat er ,,nog steeds mensen zijn die denken dat je iemand moet aanvallen” om van wie hij of zij houdt. ,,Dat is bizar, dat is gewoon niet normaal en dat past niet in Nederland. Ze moeten zich gedragen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *