Rachel Hazes en André Hazes

Volgens berichten heeft Rachel Hazes een overdosis aan medicatie ingenomen en is ze daarom nu opgenomen in het ziekenhuis.   Ik kan me wel bedenken als je alle media leest dat je daar heel ongelukkig over wordt. Wie kent deze vrouw en waarom wordt er zo hard beoordeelt.  Niemand weet wat er heeft gespeeld tussen zoon en moeder en toch hebben de mensen hun oordeel klaar.

André speelt de gelukkige man en vader, maar toch als er een breuk is met je moeder is dit toch niet fijn. Of is de breuk noodzakelijk, omdat hij geen vrijheid had. Kinderen blijven houden van hun moeder ook met een breuk. Hoe zou hij nu moeten voelen. Heeft hij last van schuldgevoel of doet hij net of zijn neus bloed, mocht het laatste het geval zijn, dan zal hij daar zeker ooit nog eens spijt van krijgen. Al die mooie foto’s van hem, zijn kind en Monique op social media was dat wel voor het grote publiek of was dat voor zijn moeder om te laten zien “Mam het gaat goed met me”

Eén ding staat voor mij vast dat het hele gezin hulp nodig hebben want de balansen tussen moeder en kinderen zit totaal schreef en hopenlijk krijgen ze nu de hulp die het gezin zo nodig hebben.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *