Je Kinderen

Wij hebben 2 kinderen een jongen en een meisje. Allebei in de twintig. Moeilijk voor d e ouders om ze los te laten en maken ze goede beslissingen. Allebei studerende kinderen. De één heeft een partner de andere is aan het daten. De één denkt aan kinderen en aan trouwen.

Toen wij jong waren gingen we automatisch trouwen. Nooit gedacht of het idd de ware was, maar we waren verliefd en namen kinderen. Ik weet op onze trouwdag zei een oud tante gefeliciteerd met jullie avontuur. Let op je bent niet altijd gelukkig. Er zijn goede tijden en er zijn slechte tijden. Toen vond ik dat vreemd nu denk ik daar vaak aan terug. Wij hebben inderdaad goede tijden gehad en ook slechte tijden. Allebei komen we uit moeilijke familie met veel ruzies waar we vaak oneninigheid over hadden uiteindelijk zijn we daar uit gekomen.

Onze kinderen laten we zoveel mogelijk vrij in hun beslissingen. We bellen niet vaak, maar ze bellen ons.  Nu zijn zij aan de beurt voor hun avonturen en ik hoop van harte dat ze de juiste keuzes maken. Gelukkig hebben wij in ons gezin geen ruzies en uiteindelijk zijn we trots hoe we het gedaan hebben. Ik hoop van harte dat de kinderen hier iets van geleerd hebben

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *