Het leed dat RTL4 heet

Om een slecht grapje wordt ­keihard gelachen. Bij een beetje emotie janken ze in koor

 We kunnen tegenwoordig geen krant, tijdschrift of omroepblad openslaan, of er wordt wel geschreven over de enorme teloorgang van RTL 4. Steeds minder mensen kijken naar de commerciële zender en bekende sterren, die voorheen helemaal niets fout konden doen, worden gretig met de grond gelijkgemaakt. Nagenoeg elk format zou sleets zijn en wat vooral stoort: de coryfeeën feliciteren constant elkaar op hetzelfde net.

Dit landelijke tumult, om het maar even te overdrijven, verbaast me wel een beetje, want de kwalitatieve armoede van RTL Nederland is niet iets van de laatste tijd. De meeste programma’s lijken bedacht en ontworpen voor totaal smakeloze mensen, die kritiekloos alles met een hoge dosis amusement consumeren.

Zie verder Revu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *