Van jezelf houden is de basis van een gelukkig en positief leven.

Ingezonden Stuk:

Ik heb dit de afgelopen jaren zelf ondervonden vanaf het moment dat ik van mezelf ben gaan houden. De vóór en na’ dit proces lijken wel twee verschillende personen in twee verschillende werelden.

Omdat ik jou ook een gelukkig en positief leven wens, wil ik mijn weg en bruikbare tips graag met je delen.

En het mooie is, je hoeft er niets speciaals voor te doen, je kunt gewoon direct beginnen. Gewoon NU!
Kijk in de spiegel en zie écht wie daar staat. Kijk goed in je ogen, peil de diepte van je ziel. Jij bent zoveel meer dan alleen je lichamelijke verschijning.

Ik ben gaan chatten met een mijnheer Medium en Adviesop Focus op de goede dingen in je leven, je positieve eigenschappen ende lichamelijke kenmerken waar je wel blij mee bent. Bouw aan een fundering van positiviteit.

Mensen zien altijd datgene aan jou wat jij in jezelf ziet. Dus focus in op de goede en het mooie. Dat is wat je uiteindelijk uitstraalt naar de wereld. Dat is het ‘plaatje’ wat anderen zien.

Van jezelf houden is de basis, pas daarna kun je aan de slag met de ontwikkeling van relaties met anderen. Veel mensen gaan op zoek naar een relatie om de leegte in zichzelf op te vullen. Een ander kan enkel aanvullen, nooit ‘opvullen’. Het opbouwen en onderhouden van een goede relatie met jezelf is moeilijk, maar cruciaal, want: levenslang!

Daardoor heb ik kunnen accepteren mijn gebreken, het feit dat je niet volmaakt bent en accepteer de liefde die je wel bent. Niemand is perfect in deze wereld en niemand zal dat ooit zijn. Het is oké om niet perfect te zijn. Stop met kritiek te uiten op jezelf over elk klein detail. Het is een verspilling van tijd en energie om jezelf steeds neer te halen. Het levert alleen maar nog meer negativiteit op.

Focus op de goede dingen in je leven, je positieve eigenschappen ende lichamelijke kenmerken waar je wel blij mee bent. Bouw aan een fundering van positiviteit.

Ik ben gaan leven door iemand die mij altijd goed advies gegeven. Die mij gesteund heeft en die ik altijd dankbaar zou blijven. Dank je wel Medium en Advies Ik heb je niet meer nodig, maar ik weet dat er zoveel anderen zijn daarom een ingezonden brief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *