Opmerkelijke Tinder verhaal!

Ik was bij een jongen op bezoek die ik kende via Tinder. We hadden bij hem thuis afgesproken op een gegeven moment moest ik naar het toilet. Voor een grote boodschap.  En dat ging mis.

WEGWERPDROL
Het toilet van de jongen bleek namelijk niet door te spoelen. Daarop raakte ik in paniek. Ik besloot mijn ontlasting uit de toiletpot te rapen en uit het raam te gooien. Zo gezegd, zo gedaan. Helaas landde het verzamelde hoopje niet in de tuin, maar raakte het een tweede raam, dat niet open stond.

BRANDWEER ERBIJ
Daarop besloot ik toch maar aan de gastheer te vertellen wat er gebeurd was. Hij stelde daarop voor het raam aan diggelen te slaan, maar dat vond ik  zonde en daarom besloot ik eerst in de nauwe opening tussen de twee ramen te klimmen. Je snapt: dat ging niet goed. Ik kwam klem te zitten en de jongen moest de brandweer bellen. Die alsnog het raam kapot moest slaan.

LOOPT IN DE KOSTEN
Hoe dit awkward dateverhaal aan het licht kwam? Doordat de jongen in kwestie een crowdfundingspagina oprichtte om zijn raam te kunnen vergoeden. “Ik snap dat de brandweer dit moest doen, hoor”, vertelde hij aan de BBC. “Maar het kost 300 pond om het raam te laten vervangen en als student is dat een groot deel van mijn maandbudget.” Dankzij zijn opmerkelijke verhaal heeft hij inmiddels zelfs ruim 1200 pond binnengeharkt.

EIND GOED, AL GOED?
Het komt vast goed met het raam, en sterker nog: misschien zelfs nog met onze  prille scharrel. De Tindermatches besloten ondanks alle gebeurtenissen nog een tweede keer af te spreken, en een derde date sluit ik niet uit. “Het moeilijkste moment hebben we toch al meteen gehad”,

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *