De handtas : Savour Faire

Het maken van een CHANEL-handtas vereist een breed scala aan vaardigheden. De ateliers werken aan de ontwikkeling en creatie van unieke ontwerpen in leer. Traditioneel vakmanschap sluit zich aan bij de allernieuwste technologie in de behendige handen van de ambachtslieden. De skins worden gesneden door digitale machines met behulp van stempels of na een vooraf ingestelde lijn voordat ze een reeks zorgvuldig geplande productiefasen ondergaan. Dit proces vereist nauwgezette coördinatie en harmonie, geworteld in een combinatie van knowhow en uitzonderlijke beheersing van techniek..

Voor de mooie film druk hier:  Chanel Handbag verhalen: Savoir Faire

                                                                                                

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *