Chanel Inimitable Intense Mascara 10 Noir – Zwart

Chanel Inimitable Intense Mascara is een mascara met een technologisch geavanceerde formule die voortbouwt op het succes van de originele Inimitable mascara. Door de unieke borstel ontstaan er een intens 3D-effect, waarbij elke wimper apart wordt voorzien van volume, lengte en extreme krul, zonder te klonteren. Het borsteltje is zacht en flexibel en is voorzien van nauwkeurig geplaatste, fijne puntjes voor optimale hechting en het beste resultaat.

Some reviews

Als je al veel mascara’s gehad hebt en nooit iets gevonden hebt wordt dit je eerste nummer 1
Het is zijn geld dubbel en dwars waard. Mooie lange, zachte, gekrulde, volle, perfect gescheiden zwarte wimpers zonder klontjes en blijft de hele dag zitten zonder korreltjes! Echt een aanrader!

Fijne mascara, mooie donkere intensieve kleur.
Borsteltje brengt de mascara gelijkmatig op.
De wimperharen plakken niet aan elkaar.
Een mooie mascara waarvan je een goede “blik” krijgt en niet die poppenuitstraling waar iedereen mee rond loopt.
Ik hoop snel op weer zo’n leuke aanbieding ☺️

Hele goeie mascara. Het enige minpuntje in dat deze wel gemakkelijk uitloopt en vlekt, maar omdat hij niet waterproof is kan je dit ook makkelijk verwijderen. Maakt de wimpers en langer en voller

Chanel:

Een van de meest bekende merken over de hele wereld sinds 1909. Chanel is een Frans Haute Couture modehuis. Coco Chanel begon met een klein accessoire winkeltje waar vrouwenhoeden werden verkocht, later begon ze met het ontwerpen van comfortabele vrouwenkleding en werd het een groot succes. Marilyn Monroe sprak ooit haar liefde uit over de tijdloze geur Chanel no.5. Daarnaast zijn wereldsterren als Audrey Tautou en Nicole Kidman ook fan van de verschillende parfums en natuurlijk de geweldige mode. In 1921 kwam het merk met het eerste Chanel parfum op de markt, namelijk Chanel No. 5. Deze parfum is op de 5e dag van de maand gelanceerd en heette nummer 5 omdat de ontwerpster geloofde in het getal 5. Uiteindelijk is de parfum een mega succes geworden en worden en is het wereldwijd nog steeds een van de best verkochte parfums. Het aanbod in damesgeuren van Chanel is in de loop der jaren enorm uitgebreid. Het merk heeft een parfum voor iedere gelegenheid die zich voordoet. Een populaire parfum onder de vrouwen is Chance eau de parfum. Dit is een assemblage van verrassende combinaties, het is een bloemige maar erg frisse parfum, die je dus elke dag op kan doen. Een andere klassieke dames parfum van Chanel is Chanel Coco Mademoiselle, een fris, sensueel en sexy parfum.Voor de heren is er een speciaal parfum ontworpen voor de sportieve en energieke man. Chanel Allure Homme Sport, is een fris, sensueel, houtachtig en kruidig parfum. Van deze parfum is er ook een extreme variant op de markt gebracht, voor de man die echt van extreem houd. Ook heeft Chanel een parfum ontworpen voor de eer aan de vrijheid van de man in een houtachtig aromatische geur, Chanel Bleu De Chanel. Een tijdloze non-conformistische geur in een mysterieuze blauwe flacon. Naast dat de parfum natuurlijk heerlijk is, zijn de flacons van het merk ook prachtig! Door het prachtige design is het ook nog een leuk om na te kijken en te showen op je badkamer.Ook kun je bij Chanel terecht als je opzoek bent naar prachtige Chanel make-up en verzorgingsproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *